Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Keskittäminen, laatu, edullinen hinta / Pamark

Keskittäminen, laatu, edullinen hinta

Pamarkin liiketoiminnasta, tuotevalikoiman laajuudesta ja näiden kehityksestä kertoo paljon se, että edellä mainitut ovat tuplaantuneet 2010-luvun alusta. Vuonna 2017 saavutimme 25 miljoonan euron liikevaihdon ja tänä päivänä tuotevalikoimastamme löytyy yli 12 000 nimikettä.

Mihin näin laaja skaala tuotteita kuudella eri segmenteillä perustuu?

Keskittäminen.
Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikki tuotteet, joita eri työympäristöt vaativat. Myös myyntieriemme variaatiot on suunniteltu niin, että asiakkaamme voivat ostaa juuri heidän kulutusta vastaavan määrän.

Panostamme Pamarkilla käytännöllisiin tuotekokonaisuuksiin. Asiakas voi yhdellä tilauksella tilata itselleen oleellisimmat tuotteet, sekä toimistotarvikkeita, siivousvälineitä ja elintarvikkeita.”
Ellen Smith – Tuotepäällikkö

Laatu
Pamarkilla haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka antavat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. On kyseessä Greinerin veriputki, Nonicin olutlasi tai Katrinin wc-paperi, haluamme varmistaa tuotteidemme käyttömukavuuden ja kestävyyden.

”Tuotteiden laadun seuranta on hyvin tärkeää loppukäyttäjän kannalta. Teemme yhteistyötä valmistajien kanssa ja pystymme hyvin kattavasti avustamaan asiakasta tuotteisiin liittyvissä asioissa.”
Ellen Smith – Tuotepäällikkö

Hinta
Hankinnan keskittämisellä voimme tarjota tuotteillemme hinnat, joilla asiakas voi saavuttaa huomattavia säästöjä omassa toiminnassaan. Hinta tulee esille toki tuotevalikoiman kokonaiskustannuksissa ja toimituskuluissa, mutta myös asiakkaan oman työajan käytössä. Tarvikkeita ei tarvitse hankkia usealta eri toimittajalta –  tai kiireessä kuluttajahinnoin.
”Aika on rahaa”.

Tästä voit lukea kolmannen osan tulokset asiakastyytyväisyyskyselyssämme