Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Koronavirusepidemian vaikutukset suojain- ja desinfektiotuotteiden saatavuuteen / Pamark

Koronavirusepidemian vaikutukset suojain- ja desinfektiotuotteiden saatavuuteen

Koronavirusepidemian vuoksi suojain- ja desinfektiotuotteiden kysyntä on lisääntynyt merkittävästi. Suuri kysyntä sekä joidenkin maiden vientikielto suojain- ja desinfektiotuotteissa on aiheuttanut ongelmia tuotteiden saatavuudessa.

Pyrimme varmistamaan epidemian hallintaan liittyvien tärkeimpien tuotteiden, kuten käsihuuhteiden, pintadesinfektiotuotteiden, suu- ja hengityssuojainten, kertakäyttökäsineiden sekä muiden henkilökohtaisten suojainten saatavuuden terveydenhuollon sopimusasiakkaillemme. Olemme lisänneet näiden tuotteiden ostomääriä ja rajoitamme asiakkaidemme tilausmääriä. Olemme myös etsineet uusia toimittajia kyseisille tuotteille.

Olemme poistaneet tilapäisesti verkkokaupastamme ne tuotteet, joiden saatavuutta emme pysty vahvistamaan. Osassa tuotteita, emme toimita jälkitoimituksia. Joissakin tapauksissa saatamme korvata tilattua tuotetta toisella, lähes vastaavalla tuotteella. Toimitettavan määrän ja tuotteen voit tarkistaa tilauksesi lähetteeltä (lähete toimitetaan tilauksen mukana).

Toimitusvaikeudet ovat meistä riippumattomia (force majeure) mutta teemme parhaamme toimituskatkojen välttämiseksi.

Suuren tilausmäärän ja koronavirukseen liittyvien tuotekyselyiden vuoksi asiakaspalvelumme ja varastomme on tilapäisesti ruuhkautunut. Käsittelemme viestit ja tilaukset saapumisjärjestyksessä.

Pahoittelemme viiveitä viestien ja tilausten käsittelyssä sekä tuotteiden saatavuudessa.