Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Koronavirusepidemian vaikutukset Pamarkin toimintaan - Pamark

Koronavirusepidemian vaikutukset Pamarkin toimintaan

Koronaviruspandemia vaikuttaa myös Pamarkiin. Toimintamme jatkuu poikkeusaikana normaalisti, etätyösuosituksia noudattaen, mutta tietyissä tuoteryhmissä on saatavuusongelmia, joiden helpottamiseksi työskentelemme lujasti.

Tälle sivulle olemme koonneet tärkeimmät poikkeustilanteeseen liittyvät kysymykset ja vastaukset.

Asiakaspalvelumme lisäksi meihin saa nopeasti yhteyden myös chatissa, joka löytyy sivun oikeasta alakulmasta. Chat palvelee arkisin, asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Uusimmat tilannepäivitykset:

18.8. Suu-nenäsuojainten kohdalla kysyntä on jälleen kasvanut. Tästä huolimatta suojaimia on hyvin saatavilla. Kokosimme yhdeksi kategoriaksi kaikki epidemian torjuntaan soveltuvat tuotteet, joita on saatavilla varastostamme heti. Epidemialta suojautuminen-kategoriaan voit tutustua täällä.

8.7. Infektiopyykille tarkoitettuja liukenevia pyykkipusseja hyvin saatavilla eri kokoisina. 9.7. saapuu reilu erä hihallisia suojaesiliinoja, jotka myydään 50 kpl pusseissa.

1.7. Tehdaspuhtaita vinyylikäsineitä on saapumassa isompi erä elokuun alussa.

22.6. Suojavaatteita ja suu-nenäsuojaimia tällä hetkellä hyvin saatavilla. Kertakäyttöisten suojakäsineiden saatavuudessa edelleen haasteita, tilanne on kuitenkin parantunut ja käsineitä saadaan pienissä erissä verkkokauppaan.

2.6. Varaston noutopiste aukeaa asiakkaille 3.6. alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että noutopiste toimii jälleen sisätiloissa, kuten aiemminkin. Toivomme, että noutotilaukset tehdään ennakkoon ja tilauksen muuttamista noutopisteellä vältetään, jotta voimme huolehtia sekä asiakkaiden että työntekijöidemme turvallisuudesta. Mikäli mahdollista, maksathan tilauksen laskulla tai ennakkoon verkkokaupassa.

 Lue lisää noutopisteen aukeamisesta ja toimintatavoista täältä.

14.5. Käsihuuhteiden ja suu-nenäsuojainten saatavuus on tällä hetkellä parantunut.  Suojavaatteiden ja -käsineiden osalta saatavuus on edelleen haasteellista.

4.5. Tilauksia on jälleen mahdollista noutaa varastoltamme 5.5. alkaen. Ennakkoon tehtyjä tilauksia voi noutaa ma-pe klo 8-14. Lue lisää noutotilausten luovutuksesta poikkeusoloissa täältä.

28.4. Käsihuuhteiden saatavuus parantunut. Käsihuuhde-valikoimaamme pääset tästä.

 

 

 

 

 

Usein Kysytyt Kysymykset

Tuotesaatavuus

Mistä tuotteista on pulaa?

Erilaiset suojavarusteet, kuten hengityssuojaimet, suojavaatteet, suojakäsineet sekä käsihuuhteet ovat nyt koronan vuoksi valtavan kysyttyjä. Käsihuuhteiden,  suu-nenäsuojainten ja suojavaatteiden saatavuus on tällä hetkellä parantunut.  Suojakäsineiden osalta saatavuus on edelleen haasteellisempaa. Seuraamme tiiviisti markkinoiden kehittymistä.

Milloin uusia suojaväline- tai käsihuuhde-eriä saapuu?

Uusien tuote-erien saapumista on vaikea ennakoida ja myös erien koot vaihtelevat. Tilanne elää päivittäin. Päivitämme verkkokauppaamme sitä mukaa kun tuotteita saapuu, eli ajantasaisin tieto löytyy sieltä. Verkkokauppaamme kannattaa siis seurata aktiivisesti.

Mitä tuotteita on saatavilla normaalisti?

Meillä on noin 13 000 tuotetta valikoimissamme. Yllä mainittuja suojakäsineitä lukuun ottamatta kaikkea muuta on tällä hetkellä normaalisti saatavilla.

Onko tuotteissa ostorajoituksia?

Suojavarusteiden, desinfektioaineiden ja käsihuuhteiden ostomääriä on rajoitettu suuren kysynnän vuoksi. Rajoitukset näkyvät verkkokaupassa kunkin tuotteen kohdalla.

 

Toimitusajat ja hinnat

 Vaikuttaako poikkeustilanne toimitusaikoihinne?

Koronaepidemian ensimmäiset viikot saivat toimitusaikamme hetkellisesti venymään. Nyt tilanne on tasaantunut ja pystymme toimittamaan tavaraa normaalisti - jos vain tuotteita on saatavilla. Myös pikatoimitukset onnistuvat.

Olemme alentaneet toimitusmaksumme 1.4. alkaen 9,50 euroon (norm. 14 euroa). Alennettu hinta on voimassa toistaiseksi.

Varaston noutopiste aukeaa asiakkaille 3.6. alkaen.  Tämä tarkoittaa sitä, että noutopiste toimii jälleen sisätiloissa, kuten aiemminkin.  Työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme minimoimaan tartuntariskin kaikessa toiminnassamme. Tämän vuoksi toivomme, että noutotilaukset tehdään ennakkoon ja tilauksen muuttamista noutopisteellä vältetään. Mikäli mahdollista, maksathan tilauksen laskulla tai ennakkoon verkkokaupassa. Lue lisää noutopisteen aukeamisesta ja toimintatavoista täältä.

En näe hintoja. Paljonko esimerkiksi käsihuuhteet teillä maksavat?

Näet hinnat kun kirjaudut verkkokauppaamme. Ellet vielä ole asiakkaamme, voit luoda yritystilin täällä.

 

Tuoteopastus

Normaalisti tilaamaani tuotetta ei ole saatavilla. Millä tuotteella voin sen korvata?

Pamarkin asiakaspalvelu on olemassa juuri tällaisia tilanteita varten. Kun sinulla on kysyttävää sopivista korvaavista tuotteista tai tuotteiden käyttöön liittyviä pulmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Nopeimmin saat yhteyden oikeasta alakulmasta löytyvän chatin kautta, se palvelee arkisin 8-16 välillä.

 

 

"Koronatilanne on rauhoittunut jo hieman. Myös kysytyimpien tuotteiden kysyntäpiikit ovat tasaantuneet.

Suu-nenäsuojaimia ja käsihuuhteita on jo kohtuullisen hyvin saatavilla. Pamarkin tiimi etsii edelleen uusia hankintakanavia ja tavarantoimittajia, jotta saisimme varastoihimme lisää myös suojavaatteita ja -käsineitä. Autamme asiakkaitamme varautumaan myös ravintoloiden ja terassien aukeamiseen. Kesä näyttää jo valoisammalta!”

Jussi Nevas, Pamarkin toimitusjohtaja