Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Pamark mukana Labquality Days 2021-kongressissa - Pamark

Pamark mukana Labquality Days 2021-kongressissa

Labquality Days on kaikille terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen ammattilaisille suunnattu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Tapahtuma tarjoaa kaksi päivää huippuasiantuntijoiden luentoja, esityksiä sekä puheenvuoroja. Pamark on jälleen mukana ensimmäistä kertaa virtuaalisena järjestettävässä Labquality Days 2021-kongressissa.

Vuoden 2021 Labquality Days järjestetään virtuaalitapahtumana johtuen pandemiatilanteesta. Myös virtuaalitapahtuma tarjoaa laadukkaan ja ajankohtaisen ohjelman alan ammattilaisille.

Labquality Days 2021 tapahtuman pääteemana on Laatua sosiaali- ja terveydenhuoltoon jo 50 vuoden ajan.
Varsinainen kongressiohjelma koostuu kolmesta päälinjasta:

•    kehittyvä laboratorio
•    kehittyvä terveydenhuolto
•    laatutieto hyötykäyttöön

Jokaisen teeman alle on rakennettu huippuluentojen kokonaisuus.

Kehittyvä laboratorio -teemassa käsitellään todella ajankohtaisia teemoja: koronan ensimmäisen aallon oppeja, laboratoriotutkimusten laatua sekä laajasti eri laboratoriolääketieteen erikoisaloja. Mukana jälleen myös huippusuosittu verisolujen tunnistusseminaari!

Kehittyvä terveydenhuolto paneutuu henkilöstön osaamisen merkityseen laaduntakaajana. Mukana on konkreettisia esimerkkejä terveydenhuollon organisaatioista. Lisäksi pohditaan sitä, kuinka tuoda uusi terveysteknologian laite markkinoille. Teknologiat ja innovaatiot osuudessa paneudutaan terveysteknologian säädösten maailmaan.

Laatutieto hyötykäyttöön taas tarjoaa laajan katseen sote-alan laadunhallintaan. Näkökulmia haetaan ainakin riskienhallinnan, laatujohtamisen ja eri organisaatioissa tehdyn laatutyön esimerkkien kautta.

Labquality Days 2021-ohjelmaan voit tutustua tästä