Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Pamark Groupin tuottama konkreettinen lisäarvo puhtauden näkökulmasta - Pamark

Pamark Groupin tuottama konkreettinen lisäarvo puhtauden näkökulmasta

Tilaus-toimitusprosessin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntijoidemme vinkkejä muun muassa sopivien työvälineiden valintaan ja työmenetelmiin.

Räätälöimme koulutuksia yrityksesi tarpeiden mukaisesti ja niiden avulla saat vinkkejä esimerkiksi päivittäisen ylläpitosiivouksen helpottamiseksi ja perussiivousten vähentämiseksi. Sopivien puhdistusaineiden, siivousvälineiden, -koneiden, -laitteiden ja -menetelmien valinta vaikuttaa muun muassa päivittäisen työn sujuvuuteen, ergonomiaan sekä myös siivouskohteen kiinteistön arvoon, kun pinta- ja lattiamateriaalit on hoidettu oikein. Kokoamme työohjeet tarpeidesi mukaan ja ne voivat pitää sisällään esimerkiksi toimistotilojen siivousohjeen, värikoodauksen kohteeseen tai tiedot yhdistelmäkoneen toimintaperiaatteista sekä päivittäisistä huoltotoimenpiteistä.

Oli toiveenasi sitten vastuullisuuteen tai muihin kriteereihisi perustuvat tuotteet, löydämme valikoimastamme juuri teille sopivat ratkaisut. Myös epidemioiden tai muiden erityistilanteiden osalta voimme yhdessä räätälöidä teille sopivat tuotteet ja tarvittaessa järjestää näihin liittyvää koulutusta. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää starttitilauspaketteja uuden toimipisteen avaamisen sujuvoittamiseksi. Starttitilauksella toimitamme haluttuun toimipisteeseen kaikki tarvittavat välineet pesuaineista siivouskoneisiin.

Otamme huomioon erityisimmätkin toiveet. Saamme nopeita ja luotettavia vastauksia suoraan toimittajilta ja valmistajilta ja teemme tiiviisti yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa myös koulutusten osalta.

Case: Hoivamme Oy

Yhteistyökumppanimme Hoivamme Oy:n Hoivamme-kodit tarjoavat ikäihmisille tehostettua palveluasumista, jonka tavoitteena on tuoda palveluasumiseen uudenlaista yhdessä onnistumisen mallia. Ensimmäinen Hoivamme-koti avautui syyskuussa Mäntsälään ja talven 2022–2023 aikana uusia Hoivamme-koteja avataan Kuopioon, Nurmijärvelle ja Kellokoskelle. Lue lisää Hoivamme Oy:n toiminnasta.

Hoivamme Oy:n palvelupäällikkö Jaana Ylitalon mukaan tilaaminen on ollut helppoa ja valikoima vastannut odotuksia. Ylitalo kuvailee Pamark Groupilta saamaansa lisäarvoa seuraavasti:

"Pamarkin laaja tuotevalikoima ja palvelu on sellaista 'kaikki onnistuu'-tyyppistä. Yhteyshenkilöt ovat mukavia, ja heille voi soittaa ja kysyä suoraan. Olemme hyötyneet palveluista, koska olemme saaneet lähes kaikki tarvikkeet yhden katon alta ja se on säästänyt aikaa ja vaivaa.

Starttitilaus on aina iso kokonaisuus, joten valmis starttipohja ja sen läpikäynti helpotti tilauksen tekemistä. Myös muut pienemmät haasteet esimerkiksi tiettyyn tuotteeseen tai sen toimitukseen liittyen on ratkenneet helposti.

Siivous- ja kemikaaliosasto on ollut itselleni vierasta, joten on ollut helpottavaa, kun Pamarkin yhteyshenkilö on alan ammattilainen ja tietää hyvin mitä kannattaa tilata, minkä verran ja mitä muita asioita siivoukseen ja kemikaaleihin liittyy."