Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Pamark Groupin oma liiketoiminta on vuodesta 2021 lähtien hiilineutraalia - Pamark

Pamark Groupin oma liiketoiminta on vuodesta 2021 lähtien hiilineutraalia

 

Pamark -konserni edistää toimintansa vastuullisuutta; olemme vuodesta 2021 lähtien Scope 1 ja Scope 2 -tasoilla hiilineutraali. Scope 1 ja 2 -tasoilla hiilineutraalilla tarkoitetaan, että omasta liiketoiminnastamme suoraan muodostuvat päästöt ja epäsuorasti hankitusta energiasta muodostuneet päästöt on kompensoitu kokonaan hiilineutraaleiksi.

Yhteistyössä Green Carbonin ja Azets Insight Oy:n kanssa, olemme kartoittaneet ja kompensoineet Scope 1 ja 2 -tason päästöt hyödyntäen Green Carbonin tarjoamia suomalaisia päästökompensaatio -projekteja. Yhteistyössämme olemme myös aloittaneet merkittävimpien päästöjemme kartoituksen ja päästöjä vähentävät toimenpiteet.

Hankkimamme energia tulee olemaan vuodesta 2022 lähtien uusiutuvaa ja operatiivisella tasolla tulemme vähentämään fossiilisten polttoaineiden käyttöä. Tavoitteenamme on olla täysin hiilineutraali konserni vuoteen 2030 mennessä.

Scope 3 -tason päästöt tulevat olemaan sekä konsernimme että yhteistyökumppaniemme haaste, johon tulemme vastaamaan Greenline -projektilla. Osana vastuullisuusstrategiaamme, tulemme sekä konsernin sisäisesti että yhteistyökumppaniemme kanssa vähentämään Scope 3 -tason päästöjä hyödyntäen tuotteiden ja palveluiden vastuullisuustietoa toimitusketjussa.

Greenline -projekti tulee valaisemaan toimitusketjun hiilipäästöjä ja ohjaamaan, sekä konsernimme että yhteistyökumppaniemme toimintaa kohti vähähiilisempää tulevaisuutta.