Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Pamark Group ja Kiilto – Arvot pitkäikäisen yhteistyön pohjana - Pamark

Pamark Group ja Kiilto – Arvot pitkäikäisen yhteistyön pohjana

Kiilto on tunnettu, kotimainen puhtaus- ja hygieniatuotteiden valmistaja. Yli satavuotias Kiilto haluaa olla mukana omalla panoksellaan luomassa hiilineutraalia maailmaa. Tavoitteet ovat paitsi konkreettiset, mutta ennen kaikkea pitkäjänteiset.

Yhteinen taival Pamark Groupin kanssa on alkanut jo vajaa kaksikymmentä vuotta sitten. Kiillolla 26 vuotta työskennellyt Lea Uuksulainen kokee, että kahden perheomisteisen toimijan yhteistyö on vuosien saatossa vahvistunut yhtenevien arvojen ja asiakaslähtöisyyden kautta.

”Olemme tehneet yhteistyötä Pamark Groupin kanssa jo miltei kaksikymmentä vuotta. Sujuvan yhteistyön kulmakivinä on ennen kaikkea avoimuus ja ”asiakas ensin” -mentaliteetti. Kaikki me kuitenkin elämme asiakkaista”, myyntipäällikkönä operoiva Lea toteaa.

Toinen, molemmilla osapuolilla alati kasvava teema päivittäisessä työssä on ekologisemman työympäristön ja toiminnan kehitys. Kiilto on konseptoinut neljään osa-alueeseen kiteytyvän "Lupaus ympäristölle" -ohjelman. Ohjelma kattaa mm. hiilineutraaliuuden tavoittamisen vuoteen 2028 mennessä, ja hiilinielujen mahdollistamisen myös heidän asiakkailleen.

Lea Uuksulainen on työskennellyt Kiillolla jo 26 vuotta. Hänen mukaansa Kiillolle lisäarvoa tuottava yhteistyö Pamark Groupin kanssa kiteytyy tuotteiden loppukäyttäjien tehokkaaseen palveluun.

Kiillon tuotekehitys on ottanut aina merkittäviä harppauksia kohti ympäristöystävällisempää toimintaa. Kiilto toi ensimmäisenä ammattikäyttöön tarkoitetut, Joutsenmerkityt puhdistusaineet ja muutama vuosi sitten Kiilto Pro Natura sarjan. Kiilto Pro Natura -tuotteet ovat 100 % biohajoavia ja uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja. Uusimpana on tuotu markkinoille kierrätetyn muovin pakkaukset ammattikäyttöön. Kiillon lupaus on valmistaa tuotteiden pakkaukset 70 prosenttisesti kierrätetystä tai uusiutuvista raaka-aineista vuoteen 2025 mennessä.

Kiilto on tuotekehityksensä lisäksi ottanut merkittäviä askeleita kohti kestävän kehityksen malleja, jotka on myös iskostettu yrityksen kulttuuriin.

”Kiilto on yritys, joka haluaa omalla toimialallaan olla ympäristöjohtaja. Kunnianhimoiset ympäristötavoitteemme on sisäänrakennettu jokapäiväiseen päätöksentekoomme. Kehitämme kaikkea toimintaamme jatkuvasti ympäristön näkökulmasta tarkastellen. Tämän lisäksi panostamme myös hankkeisiin, joiden tarkoituksena on kasvattaa myös asiakkaidemme hiilinieluja.”, Lea kertoo.

Voit lukea lisää Kiillon ympäristökonsepteista alla olevista linkeistä.

Kiilto - Lupaus ympäristölle
Kiilto - Tarina

Tutustu myös Pamark Groupin valikoimasta löytyviin Kiillon tuotteisiin. Valikoimastamme löydät tarpeet mm. henkilökohtaiseen hygieniaa, kuin myös keittiöiden pesuaineet ja erilaisten pintojen puhdistusaineet.

Tutustu alta Kiillon tuotevalikoimaan.

Astianpesutuotteet
Siivousainetuotteet
Ikkunanpesutuotteet
Pyykinpesutuotteet
Lattianpesutuotteet