Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Pamark Group - Ensimmäinen merkkipäivä ja Ukrainan kriisi - Pamark

Pamark Group - Ensimmäinen merkkipäivä ja Ukrainan kriisi

Alun perin tämän artikkelin oli tarkoitus käsitellä Pamark Groupin ensimmäistä vuotta onnistumisien ja haasteiden näkökulmista. Olemme toki yrityksenä ylpeitä kaikesta, mitä vuoden 2021 aikana Pamark Group on saavuttanut ja rakentanut.
Maailmanpoliittisen tilanteen vuoksi tulimme kuitenkin päätökseen, että tämä ei ole hetki, jolloin tulee maalata kuvia yrityksemme menestymisestä. On toki hetkiä, jolloin tulee kertoa menestystarinoita. Mutta on myös hetkiä, jolloin humaanius menee kaiken edelle.

30 lavaa toimitetaan koordinoidusti Vantaan varastoltamme.

Viime torstain jälkeen Euroopan ja muun maailman turvallisuustila on muuttunut dramaattisella tavalla. Kuudetta päivää etenevä sotatila Ukrainassa on kaikin tavoin traagista seurattavaa. On ollut kuitenkin ihailtavaa ja lohdullista huomata, kuinka Ukrainan kansa, EU ja muu läntinen maailma on yhtenäinen vallitsevan epäuskon hetkellä. Myös Pamark Group haluaa osoittaa kunnioituksensa, ja auttaa Ukrainassa kärsiviä hädän hetkellä.

Näin ollen ensimmäistä merkkipäiväämme vietetään palvellen asiakkaitamme kotimaassa, mutta myös koordinoimalla terveydenhuollon tuotteiden yhteislahjoitusta Ukrainaan.

Pamark Group/Medkit Oy, CVN, Tammed Oy ja Mehiläinen Oy ovat keränneet 30 lavallista terveydenhuollon ja ensihoidon tuotteita, jotka toimitetaan Puolan ja Ukrainan rajalle suomalaisten ensihoidon asiantuntijoiden koordinoitavaksi. Yhden rekallisen kattava lahjoitus toimitetaan varastoltamme tällä viikolla. Samaan aikaan myös kaikki suora ja välillinen yhteistyö venäläisten toimijoiden kanssa on lopetettu.

Lähetyksemme sisältää:
Kertakäyttöisiä kulutustuotteita (hanskat, haavanhoidon tuotteet, ruiskut ja neulat)
Palovammatuotteita
Ensisiteitä
Tuennan välineitä
Triage-potilasluokittelua

Jos sinulla tai organisaatiollasi on kiinnostusta tulla mukaan joko rahallisesti tai tarvikkeilla, ole yhteydessä minna@pamark.fi. Valoa kohti yhdessä!