Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Koti Puhtaaksi Oy - Pamark

Koti Puhtaaksi Oy

Saana Tyni
Koti Puhtaaksi Oy
Toimitusjohtaja

Palkittu Koti Puhtaaksi saa Pamarkilta kaiken kerralla

Pamark on onnistunut rekrytoimaan ihmisiä, joilla on myös alamme spesifiä ammattitaitoa. Siitä tulee luottamuksen tunne ja ihan täyden kympin palvelu.

Siivous on eräänlaista välineurheilua. Vaikka kotisiivouksessa ei ole kyse elämästä ja kuolemasta, aineiden tai tarvikkeiden puuttuminen voisi tarkoittaa tuntien tai päivien viivytyksiä ja sekoittaa niin yrityksen, työntekijöiden kuin asiakkaidenkin aikataulut.

– Meillä kukaan ei kuole, jos tavarat jäisivät tulematta, mutta liiketoiminta häiriintyisi pahasti, sanoo Koti Puhtaaksi Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Saana Tyni.

Toimintavarmuus on yksi monista syistä, joiden perusteella Koti Puhtaaksi valitsi tavarantoimittajakseen Pamarkin. Kun tavara on perillä sovittuna aikana, työt etenevät sujuvasti ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Kyse ei ole pienestä joukosta ihmisiä: yritys on kasvanut yhden naisen ja kolmen siivouskohteen yrityksestä reilusti yli sata ihmistä työllistäväksi yhtiöksi.

Vinkki Pamarkista tuli asiakkaalta, mikä sai Tynin ottamaan yrityksestä selvää. Nyt Koti Puhtaaksi saa lähes kaiken tarvitsemansa Pamarkilta.

– Heillä oli 98 prosenttia kaikesta tarvitsemastamme jo valmiiksi, ja loput kaksi prosenttia on sitten järjestetty, Tyni kertoo.

Ei enää ruiskureissuja apteekkiin

Laaja valikoima ja helppo verkkotilauslomake tarkoittavat, että työaikaa säästyy valtavasti entiseen verrattuna. Ennen tavarantoimittaja hoiti vain siivoustarvikkeet, ja muut tarpeet käytiin noutamassa supermarketeista ja apteekeista.

– Olimme oikea viidakko tilausten suhteen, Tyni kertoo nauraen.

Nyt Pamark hoitaa kaiken aina siivousvälineistä toimistotarvikkeisiin ja taukotilan kahviin ja käsipapereihin. Vain kuukausipalavereiden tuoreet tarjoiltavat haetaan kaupasta ja työkengät tilataan muualta – ainakin toistaiseksi.

Erityisen mielissään Tyni on siitä, ettei aikaa vieviä apteekkireissuja enää tarvitse tehdä.

– Meitä katsottiin aina pitkään apteekissa, kun menin tiskille ja sanoin tarvitsevani sata aineruiskua. Käytämme niitä siivousaineiden annosteluun ja kerroin sen kyllä aina apteekissa, mutta huomiota se silti aina herätti, hän muistelee huvittuneena.

Työajan säästyminen ei tosin tarkoita sitä, että Tyni ehtisi viettää aiempaa enemmän vapaa-aikaa. Hän on kuitenkin tyytyväinen voidessaan käyttää tuotejahdista vapautuvan ajan esimerkiksi työntekijöiden kanssa keskustelemiseen ja uusiin työntekijöihin tutustumiseen.

Luotettavat kumppanit kulkevat rinnalla kasvussa

Myös Pamarkin verkkokaupan helppokäyttöisyys säästää Tynin kallisarvoista aikaa. Muissa kysymyksissä palvelee oma yhteyshenkilö, joka on elänyt yrityksen rinnalla muutenkin kuin vain ostopäätöksissä. Tyni kertoo Pamarkin edustajan esimerkiksi osallistuneen yhteen monista palkintogaaloista, joissa Koti Puhtaaksi on palkittu.

Lisäksi Pamark osaa tarjota oikeanlaista apua monenlaisissa tilanteissa. Tyni myöntää, että hänen ei yleensä tarvitse kertoa Pamarkille, mitä yritys tarvitsee, vaan Pamarkilta tulee juuri oikeat neuvot.

– Pamark on onnistunut rekrytoimaan ihmisiä, joilla on meidän alamme spesifiä ammattitaitoa. Siitä tulee luottamuksen tunne ja ihan täyden kympin palvelu.

Luotettavien ja ammattitaitoisten kumppaneiden rooli on Tynin mielestä erittäin tärkeä – varsinkin silloin, kun kyseessä on nopeasti kasvava yritys. Hän huomauttaa, ettei olemassa ole montaakaan alaa, joissa mitään tavaraa ei tarvittaisi.

– Jos ravintola ei saa aamulla raaka-aineita, asiakkaat jäävät ilman lounasta. Samoin se toimii myös meillä.

Tutustu Koti Puhtaaksi Oy:n lähemmin tästä.
Tutustu Koti Puhtaaksi Oy:n kotisiivouspalveluun tästä.