Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Mitä lisäarvoa tiivis yhteistyökumppanuus tuo Pamark Groupin asiakkaille? - Pamark

Mitä lisäarvoa tiivis yhteistyökumppanuus tuo Pamark Groupin asiakkaille?

Case: Nonna Group

Pamark Group on jo vuosien ajan tehnyt tiiviisti yhteistyötä hoiva-alan toimijoiden kanssa, tarjoten vahvaa tuoteasiantuntemusta ja toimitusvarmuutta niiden tuotteiden osalta, joita asiakkaamme tarvitsevat.

Yksi yhteistyökumppaneistamme on Nonna Group, joka tarjoaa uudenlaisia asumisratkaisuja ikäihmisille. Nonna Group on suomalainen ikäihmisten asumisratkaisuja tarjoava toimija, jonka tehtävänä on murtaa iäkkäiden asumisen rajoja, ja tarjota heille paras mahdollinen vanhuusikä. Tavarantoimittajana olemme osa kehitystä ja muuttuvia tarpeita niin tuotteistuksessa kuin palveluissa.

Nonnan artikkelin mukaan Suomi ikääntyy Euroopassa nopeimmin ja huoltosuhteemme heikkenee. Vuonna 2030 huoltosuhde tulee olemaan jo yli 70 %, joten näissä olosuhteissa täytyy miettiä uusia ratkaisuja, miten pystymme vastaamaan tähän yhteiskunnalliseen haasteeseen?

Lue lisää Nonna Groupin toiminnasta heidän artikkelistaan Mistä Nonna Group lähti liikkeelle?

Tavarantoimittajana ja yhteiskumppanina meillä on Pamark Groupilla suuri vastuu ja velvollisuus pitää toimituksemme toimintavarmana, sekä mahdollistaa tuotevalikoimamme ajankohtaisuus ja jatkuvuus. Asiakasta aktiivisesti kuuntelemalla ja palvelemalla, valikoimamme on kehittynyt vastaamaan nykyajan vaatimuksia.

Haastattelimme lyhyesti Nonna Groupin sote-johtajaa Saija Toropaista, ja kysyimme minkälaista lisäarvoa he saavat yrityksenä kumppanuudesta Pamark Groupin kanssa.

Kysyimme muun muassa seuraavia asioita asiakkaan näkökulmasta:

  • Mikä palvelussamme on ilahduttanut teitä eniten ja millaisia hyötyjä olette saaneet?
  • Millaisissa haasteissa olemme onnistuneet teitä auttamaan?
  • Onko valikoimamme vastannut odotuksianne?
  • Mikä on oleellisin asia, jonka takia suosittelisitte Pamark Groupia?

Erityisesti kiitosta saivat korona-ajan aiheuttamien haasteiden taklaaminen ja toimitusvarmuuden säilyttäminen vaikeimpinakin aikoina.

”Vakaa ja luotettava kumppani, sekä erittäin hyvä asiakaspalvelu. Aloituksessa oli todella hyvä, että oli starttipaketti ja saimme nopeasti tarvitsemamme tuotteet. Tietenkin Pamarkin avainasiakaspäällikkömme Mira on mitä ammattitaitoisin ja ystävällisin.” Saija suosittelee Pamark Groupia hankintakumppanina.

Tutustu Pamark tuotetalon hoivatuotteiden valikoimaan

Henkilöhygienia ja ihonhoito
Pesukintaat ja -pyyhkeet
Inkotenssi ja vaipat
Haavanhoito
Lääkkeenanto
Suojaus