Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Kevät on kirkkaiden ikkunoiden aikaa: Ammattilaisen 5+5 ohjetta ikkunanpesuun - Pamark

Kevät on kirkkaiden ikkunoiden aikaa: Ammattilaisen 5+5 ohjetta ikkunanpesuun

Talven jälkeen ikkunoista sisään kantautuva valo paljastaa pinnat, jotka vaativat nyt huomiomme. Kevätsiivoukseen olennaisesti liittyvä ikkunoidenpesu on jälleen ajankohtaista. Ikkunanpesussa näkee useimmiten heti työnsä tuloksen ja työ on siinä mielessä hyvin palkitsevaa.

Puhdas lopputulos saadaan aikaan ammattikäyttöön tarkoitetuilla ja hyväkuntoisilla välineillä ja lasipinnoille tarkoitetulla puhdistusaineliuoksella sekä järjestyksellä.

IKKUNANPESU

  1. 1. Puhdista ensin ikkunanpuitteet sisältä ulospäin nihkeytetyllä mikrokuitupyyhkeellä tai imuroimalla. Lika määrittelee menetelmän.
  2. 2. Aloita ikkunoiden pesu ulkopinnoilta, siirry välilaseihin ja lopuksi pese sisäpinnat, tällöin näet ulkovaloa vasten, onko pinta puhdas ja raidaton.
  3. 3. Pese ikkuna ikkunanpesimellä järjestelmällisesti edeten. Valitse leveys pestävän ikkunan tai ikkunaruutujen koon mukaan. Yleisimmin käytetyt ikkunanpesimet ovat leveydeltään 25 cm, 35 cm tai 45 cm.
  4. 4. Kuivaa lasipinta ikkunankuivaimella. Käytä siivouspyyhettä tarvittaessa ikkunakuivaimen kumin kuivaamiseen.
  5. 5. Ikkunanpesun jälkeen kuivaa reunat ja puitteet mikrokuitupyyhkeellä.

MUISTA MYÖS

  1. 1. Tärkeää huomioida jo ennen työn aloittaista: Tiedota muuta henkilökuntaa tai asiakkaita tulevasta ikkunanpesusta etukäteen. Huomio-/varoituskyltein voit myös tarvittaessa rajata työskentelyalueen.
  2. 2. Suojaa lattiapinta ja kalusteet mahdollisilta roiskeilta kätevästi Corrimat-suojamatolla.
  3. 3. Valitse pestävän pinta-alan mukaan oikea työväline tehostaaksesi työskentelyä. Pieniin ikkunoihin ikkunanpesin on mainio valinta, kun taas isommat ikkunat puhdistuvat kätevimmin ikkuna- ja lasipinnoille tarkoitetuilla mopeilla.
  4. 4. Ikkunankuivaimen kumin kunto vaikuttaa merkittävästi työn lopputulokseen. Käännä/ vaihda kumiosa riittävät usein ja säilytä siten, että siihen ei tule painaumia.
  5. 5. Ikkunanpesussa ergonomia ja työturvallisuus on erittäin tärkeää. Vältä kiipeilyä ja turhaa kurkottelua valitsemalla riittävän pitkä säädettävä työvälineen varsi. Vaihtoehtoja löytyy alle metrisestä aina 9 metriin asti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä pidempi varsi, sen painavampi se on käytössä. Nivelletty ikkunanpesin ja -kuivain keventävät ja vähentävät ranteisiin kohdistuvaa rasitusta.

Oikeanlaisilla tuotteilla ja välineillä työtä voi helpottaa huomattavasti, siksi valitsimme tuotteistamme tehokkaimmat parhaan lopputuloksen saamiseen. Valitse suosikkisi näistä ja tutustu tarkemmin ikkunanpesu-valikoimaamme!

 

Kiilto Window Spurt lasipintojen puhdistusaine 750ml Käyttövalmis Kiilto Window Spurt puhdistusaine ikkunoiden, peilien ja metallipintojen puhdistukseen. Irrottaa tehokkaasti rasva- ja nokilikaa jättäen pinnat kirkkaiksi ja likaa hylkiväksi.

SUOSITTELEMME:

IKKUNANPESUAINEET

VÄLINEET