Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Kasvunvauhdittaja – Anja Alila - Pamark

Kasvunvauhdittaja – Anja Alila

Asiakkuudet ja niiden kehittäminen ovat tärkeä osa yritystoimintaa, joka korostuu entisestään, kun puhutaan kasvun vauhdituksesta. Osaavien ja kokeneiden työntekijöiden rooli yrityksen kasvun vauhdituksessa on ensisijaisen tärkeää.

Anja Alila aloitti työt Pamark Groupilla kolme kuukautta sitten kehityspäällikkönä. Hänellä on pitkä työhistoria ja työkokemusta on karttunut vuosien varrella useista eri yrityksistä. Anja mainitsee tehneensä töitä Nokialla melkein 24 vuotta. Tämän lisäksi hän on työskennellyt muun muassa ISS:llä ja Coorilla.

Anja nostaa esille pitkän linjan työkokemuksensa kiinteistöpalvelualalla sekä asiakkuuksien parissa työskentelemisen. Häneltä löytyy kehittämisen palo sekä tietoa ja taitoa siihen, kuinka asiakkuuksia johdetaan ja mitä siihen tarvitaan.

Anja Alila aloitti työt Pamark Groupilla kolme kuukautta sitten kehityspäällikkönä. Anja omaa pitkän linjan kokemuksen kiinteistöpalvelualalla ja asiakkuuksien parissa työskentelemisestä.

Pamark Groupilla Anjan työnkuvaan kuuluu esimerkiksi yrityksen olemassa olevien ja uusien asiakkuuksien haltuunoton sekä asiakkuuksien johtamisen kehittäminen. Kehitystyö on yhteistyötä, jota Anja tekee asiantuntijoiden ja myyjien kanssa. Myynnin parissa työskentely, sisäisten projektien kehittäminen sekä palvelumuotoilu ovat tärkeässä osassa Anjan työnkuvaa. ”Pamark Groupilla voin työskennellä siellä missä tarvitaan. Mietin, kuinka kokonaisuutta voidaan kehittää”, kertoo Anja.

Asiakkuuksien kehittämisen lisäksi Anja tuo esille sopimusosaamisen ja raportoinnin tärkeyden. Pamark Groupilla on hyvät raportointijärjestelmät, joita voidaan hyödyntää jatkossa entistä paremmin.

Anja on työssään hyvin järjestelmällinen, tarkka ja organisointikykyinen. Hän osaa erottaa työtehtävästä olennaisen ja hyödyntää sitä. ”Suurin vahvuuteni on se, että tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Huomioin ihmisten vahvuudet ja osaan auttaa muita”, kertoo Anja. Vastapainona työelämälle Anja rentoutuu mökkeilemällä ja dekkareita lukemalla. ”Lukeminen on ollut rakkain harrastukseni läpi elämän”, Anja jatkaa.

”Odotan innolla, kuinka voin omalla työlläni auttaa Pamark Groupin kasvutavoitteiden saavuttamista”, toteaa Anja. Hän nostaa esille tiimityöskentelyn tärkeyden. ”Odotan sitä, kuinka voin auttaa kehittämään tiimeinä toimimista, jotta saataisiin kaikki loistamaan”, jatkaa Anja. Työkaverit saavat kehuja Anjalta. ”Todella laaja ja mahtava osaaminen Pamark Groupilla kokonaisuudessaan”, kiteyttää Anja.