Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Tiesitkö, että jopa 80% tartunnoista leviää käsien välityksellä - Pamark

Tiesitkö, että jopa 80% tartunnoista leviää käsien välityksellä

Hyvä käsihygienia eli käsien pesu ja desinfiointi on tärkeä keino hillitä tartuntatautien leviämistä. Käsihygienian tärkeys on korostunut, sillä jopa 80 % tartunnoista leviää käsien välityksellä. On kuitenkin tärkeää, että käsihygieniasta huolehditaan oikealla tavalla ja oikeilla tuotteilla. Yksi suurimmista syistä huonoon käsihygieniaan on se, että käsihygieniaa tukevia tuotteita ei ole helposti saatavilla.

 

Puhtaat ja kuivat kädet ovat turvalliset kädet

Käsien vesi-saippuapesu on tärkeä osa hyvän käsihygienian ylläpitämisessä. Haitallisia mikrobeita, kuten bakteereja ja viruksia voidaan pestä käsistä pois.

Käsipesun teho perustuu mikrobien mekaaniseen irrottamiseen riittävän hankauksen avulla. On kuitenkin muistettava, että mikrobit poistuvat iholta lopullisesti vasta kun kädet kuivataan mekaanisesti pyyhkeeseen tai käsipaperiin.

Kostea on hyvä kasvualusta mikrobeille, jonka vuoksi käsien huolellinen kuivaaminen on muistettava. Käsien kuivaamiseen suositellaan kertakäyttöisten paperipyyhkeiden käyttöä, jotta taudinaiheuttajat eivät siirtyisi seuraavalle käyttäjälle.

 

Oikeanlaisten tuotteiden merkitys on suuri. Jatkuva käsien peseminen voi kuivattaa käsPamark pesuneste 500ml hajusteeton pumppupulloiä. Siksi on todella tärkeää valita hellävaraiset mutta samalla tehokkaat tuotteet. Nykyään voit pitää huolta hyvästä käsihygieniasta myös ympäristöystävällisellä tavalla.

Oikealla koostumuksella käsisaippuan käyttöä voidaan vähentää jopa 50 % vaarantamatta käsipesun tehoa. Tällöin saippuaa ei kulu yhtä paljon, ja teet samalla ympäristöystävällisen valinnan. Käsien kuivaaminen on olennainen osa käsipesua, sillä mikrobit irtoavat ja poistuvat vasta mekaanisella kuivaamisella. Siksi on tärkeää käyttää kertakäyttöisiä tuotteita, jotta bakteerit ja virukset eivät siirry seuraavalle käyttäjälle.

Pamark Pesuneste 1L Dispensopullo Pamarkin hellävarainen nestesaippua soveltuu käsien ja koko vartalon pesuun.

 

 

Kertakäyttöisten käsipaperipyyhkeiden avulla voit edistää hygienian lisäksi myös asiakastyytyväisyyttä. Maailmanlaajuisessa kyselyssä lähes puolet vastanneista käyttävät vähemmän todennäköisesti saniteettitiloja, joissa on jokin muu käsienkuivausvaihtoehto kuin kertakäyttöiset käsipaperipyyhkeet1.

Käsipyyhepaperien annostelijoita on saatavilla eri kokoisina, erilaisiin tarpeisiin. Valitsemalla markkinoiden isoimmalla kapasiteetilla varustetun Torkin PeakServe -käsipyyhepaperiannostelijan voit pidentää käsipaperipyyheannostelijan täyttöväliä, ja varmistaa käsipyyhepapereiden riittävyyden. Torkin PeakServe Mini -käsipyyhepaperiannostelija sopii mainiosti tiloihin, jossa paperinkulutus on vähäisempää. Annostelija on hygieeninen ja antaa vain yhden käsipyyhepaperin kerrallaan, jonka avulla voidaan vähentää myös käsipaperien kulutusta.

 

Miten yritys voi huolehtia toimitilojen käsihygieniasta paikoissa, joissa käsiä ei voi pestä?

Käsihuuhteiden käyttö on myös tehokas ja hyvä tapa pitää huolta käsihygieniasta etenkin silloin, kun vesipesu ei ole mahdollista. Käsipesupaikat voivat sijaita rakennusten takaosissa, jolloin käsihygieniasta huolehtiminen voi hankaloitua. Käsihuuhteen avulla käsihygieniasta voidaan pitää helposti huolta myös paikoissa, joissa vesi-saippuapesu ei ole mahdollista. Asettamalla käsihuuhteella varustetun Tork-hygieniayksikön helposti saavutettavaan ja keskeiseen paikkaan voit edistää käsihygieniaa ja muistuttaa ihmisiä sen tärkeydestä.

 

Sijoita hygieniayksikkö paikkoihin, joissa saippuaa ja vettä ei ole saatavilla. Käsien desinfiointi vähentää tartuntariskiä, kun aine levitetään puhtaisiin ja kuiviin käsiin ja jätetään iholle.

Julkisessa käytössä käsihuuhteen tulisi sisältää vähintään 70 % alkoholia, jotta tuote on tehokas. Käsihuuhdetta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, että tuote sisältää ihoa kosteuttavia ja hoitavia aineita, kuten glyserolia, koska terveet ja hyvinvoivat kädet on helpompi pitää puhtaina.

 

Tiesitkö, että nykyaikana hyvien käsien hoitotuotteiden kysyntä on lisääntynyt?

Käsisaippuan tulee olla tehokas likaa vastaan, mutta samalla hellävarainen iholle. Terveitä ja hyvinvoivia käsiä on helpompi pitää puhtaina, sillä rikkonainen iho on otollinen kasvualusta mikrobeille. Ahkera käsipesu voi kuitenkin kuivattaa käsiä, jonka vuoksi oikeiden tuotteiden valitseminen on erittäin tärkeää. Saippuan tulisi sisältää pinta-aktiivisia aineita ja ihoa pehmentäviä ainesosia, jotka kosteuttavat ihoa ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta. Käsien terveyttä kannattaa ylläpitää myös rasvaisella ja ihoa kosteuttavalla käsivoiteella, joka imeytyy syvälle ja vaikuttaa eläviin ihokerroksiin.

 

Yritykset hyötyvät oikeasti mikrobien ja virusten torjunnasta

Hyvä käsihygienia on tärkeämpää kuin koskaan työpaikkojen hyvinvoinnin ja turvallisuuden kannalta. Mikrobien ja virusten torjunta voi vähentää myös työpoissaoloja ja sitä kautta säästää yrityksen resursseja.  

Panostamalla hyviin käsihygieniatuotteisiin voidaan tehdä suuria voittoja pienillä kustannuksilla. Valitsemalla Torkin hellävaraiset, mutta tehokkaat tuotteet, pidät huolta itsestäsi sekä muista.

Pamark käsihuuhde 1L dispensopullo Geelimäinen, hellävarainen Pamark -käsihuuhde soveltuu ammattikäyttöön. Käsihuuhde sisältää 73,6 % etanolia. Kosteuttavana ainesosana glyseriini.
Pamark Käsihuuhde 500ml pumppupullo Käsihuuhde myös kätevässä 500ml pumppupullossa

 

Löydä omista Pamark -käsihygieniatuotteistamme laadukkaat ja ympäristöystävälliset ratkaisut työympäristöösi, joiden avulla voit pitää huolta käsihygieniasta ja turvallisuudesta. Ota yhteyttä, niin etsitään teille parhaimmat ratkaisut.

 

 

 

 

 

 


Tutustu tuotevalikoimaamme!

 

  1. 1. 2020 United Mindsin yhdessä CINT:n kanssa vuoden 2020 huhtikuussa suorittama tutkimus. Tutkimuksessa tutkittiin seuraavia seitsemää markkina-alueita: Iso-Britannia, Yhdysvallat, Kiina, Saksa, Ranska, Espanja ja Ruotsi. Vastaajia oli yhteensä 7067.