Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Huolehdi käsihygieniasta joka paikassa - Pamark

Huolehdi käsihygieniasta joka paikassa

Käsihygienian tärkeys on korostunut, sillä jopa 80 % tartunnoista leviää käsien välityksellä. Valitsemalla Torkin hellävaraiset mutta tehokkaat tuotteet, pidät huolta itsestäsi sekä muista. Löydä laadukkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet sinun yrityksesi tarpeisiin.

Hyvä käsihygienia eli käsien pesu ja desinfiointi on tärkeä keino hillitä tartuntatautien leviämistä. On kuitenkin tärkeää, että käsihygieniasta huolehditaan oikealla tavalla ja oikeilla tuotteilla. Yksi suurimmista syistä huonoon käsihygieniaan on se, että käsihygieniaa tukevia tuotteita ei ole helposti saatavilla. Valitsemalla Torkin ammattimaiset tuotteet ja ratkaisut käsihygieniaan, voit pitää huolta itsestäsi sekä muista.

Puhtaat ja kuivat kädet ovat turvalliset kädet

Käsien vesi-saippuapesu on tärkeä osa hyvän käsihygienian ylläpitämisessä. Haitallisia mikrobeita, kuten bakteereja ja viruksia voidaan pestä käsistä pois. Käsipesun teho perustuu mikrobien mekaaniseen irrottamiseen riittävän hankauksen avulla. On kuitenkin muistettava, että mikrobit poistuvat iholta lopullisesti vasta kun kädet kuivataan mekaanisesti pyyhkeeseen tai käsipaperiin. Kostea on hyvä kasvualusta mikrobeille, jonka vuoksi käsien huolellinen kuivaaminen on muistettava. Käsien kuivaamiseen suositellaan kertakäyttöisten paperipyyhkeiden käyttöä, jotta taudinaiheuttajat eivät siirtyisi seuraavalle käyttäjälle.

Oikeanlaisten tuotteiden merkitys on suuri. Jatkuva käsien peseminen voi kuivattaa käsiä. Siksi on todella tärkeää valita hellävaraiset mutta samalla tehokkaat tuotteet. Nykyään voit pitää huolta hyvästä käsihygieniasta myös ympäristöystävällisellä tavalla. Oikealla koostumuksella käsisaippuan käyttöä voidaan vähentää jopa 50 % vaarantamatta käsipesun tehoa. Tällöin saippuaa ei kulu yhtä paljon, ja teet samalla ympäristöystävällisen valinnan. Torkin kirkas käsisaippua sisältää jopa 99 % luonnollisia ainesosia ja tuote vaahtoutuu helposti tehden käsipesusta miellyttävämpää, kun vaahto huuhtoutuu helposti käsistä.

Käsien kuivaaminen on olennainen osa käsipesua, sillä mikrobit irtoavat ja poistuvat vasta mekaanisella kuivaamisella. Siksi on tärkeää käyttää kertakäyttöisiä tuotteita, jotta bakteerit ja virukset eivät siirry seuraavalle käyttäjälle.

Kertakäyttöisten käsipaperipyyhkeiden avulla voit edistää hygienian lisäksi myös asiakastyytyväisyyttä. Maailmanlaajuisessa kyselyssä lähes puolet vastanneista käyttävät vähemmän todennäköisesti saniteettitiloja, joissa on jokin muu käsienkuivausvaihtoehto kuin kertakäyttöiset käsipaperipyyhkeet1.

Käsipyyhepaperien annostelijoita on saatavilla eri kokoisina, erilaisiin tarpeisiin. Valitsemalla markkinoiden isoimmalla kapasiteetilla varustetun Torkin PeakServe -käsipyyhepaperiannostelijan voit pidentää käsipaperipyyheannostelijan täyttöväliä, ja varmistaa käsipyyhepapereiden riittävyyden. Torkin PeakServe Mini -käsipyyhepaperiannostelija sopii mainiosti tiloihin, jossa paperinkulutus on vähäisempää. Annostelija on hygieeninen ja antaa vain yhden käsipyyhepaperin kerrallaan, jonka avulla voidaan vähentää myös käsipaperien kulutusta.

Kädet puhtaiksi joka paikassa

Käsihuuhteiden käyttö on myös tehokas ja hyvä tapa pitää huolta käsihygieniasta etenkin silloin, kun vesipesu ei ole mahdollista. Käsipesupaikat voivat sijaita rakennusten takaosissa, jolloin käsihygieniasta huolehtiminen voi hankaloitua. Torkin käsihuuhteen avulla käsihygieniasta voidaan pitää helposti huolta myös paikoissa, joissa vesi-saippuapesu ei ole mahdollista. Asettamalla käsihuuhteella varustetun Tork-hygieniayksikön helposti saavutettavaan ja keskeiseen paikkaan voit edistää käsihygieniaa ja muistuttaa ihmisiä sen tärkeydestä.

 

Sijoita hygieniayksikkö paikkoihin, joissa saippuaa ja vettä ei ole saatavilla. Käsien desinfiointi vähentää tartuntariskiä, kun aine levitetään puhtaisiin ja kuiviin käsiin ja jätetään iholle.

Julkisessa käytössä käsihuuhteen tulisi sisältää vähintään 70 % alkoholia, jotta tuote on tehokas. Käsihuuhdetta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, että tuote sisältää ihoa kosteuttavia ja hoitavia aineita, kuten glyserolia, koska terveet ja hyvinvoivat kädet on helpompi pitää puhtaina.

Laadukkaat tuotteet ovat hellävaraisia iholle

Käsisaippuan tulee olla tehokas likaa vastaan, mutta samalla hellävarainen iholle. Terveitä ja hyvinvoivia käsiä on helpompi pitää puhtaina, sillä rikkonainen iho on hyvä kasvualusta mikrobeille. Ahkera käsipesu voi kuitenkin kuivattaa käsiä, jonka vuoksi oikeiden tuotteiden valitseminen on erittäin tärkeää. Saippuan tulisi sisältää pinta-aktiivisia aineita ja ihoa pehmentäviä ainesosia, jotka kosteuttavat ihoa ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta. Käsien terveyttä kannattaa ylläpitää myös rasvaisella ja ihoa kosteuttavalla käsivoiteella, joka imeytyy syvälle ja vaikuttaa eläviin ihokerroksiin.

Hyvä käsihygienia on tärkeämpää kuin koskaan työpaikkojen hyvinvoinnin ja turvallisuuden kannalta. Löydä Tork -tuotevalikoimastamme laadukkaat ja ympäristöystävälliset ratkaisut työympäristöösi, joiden avulla voit pitää huolta käsihygieniasta ja turvallisuudesta. Ota yhteyttä, niin etsitään teille parhaimmat ratkaisut.

 


Tutustu Tork -tuotevalikoimaamme!

 

  1. 1. 2020 United Mindsin yhdessä CINT:n kanssa vuoden 2020 huhtikuussa suorittama tutkimus. Tutkimuksessa tutkittiin seuraavia seitsemää markkina-alueita: Iso-Britannia, Yhdysvallat, Kiina, Saksa, Ranska, Espanja ja Ruotsi. Vastaajia oli yhteensä 7067.