Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

HoReCa-tiimin esittely #3 – Tuomas - Pamark

HoReCa-tiimin esittely #3 – Tuomas

Tuomas on HoReCa-tiimin viimeisin lisäys. 19 vuotta ravintola-alalla työskennellyt Tuomas saapui Pamark Groupille viime syksynä kehityspäällikön tehtäviin. Edellä mainittuun 19 vuoteen sisältyy laajalti horeca-alan toimintaa, joista ensimmäinen pesti Hesburgerin kassalta kehittyi vuosien aikana ravintola- ja hotellipäällikön tehtävistä hotellin perustamiseen.

”Mulla oli jostain syystä jo nuoresta lähtien kunnianhimo päästä ripeällä tahdilla eteenpäin urallani. Ideana oli, että olisin valmis muuttamaan töiden perässä eri puolelle Suomea – tarvittaessa myös ulkomaille.” Tuomas kertoo.

Tuomas on toiminut jotakuinkin kaikilla eri HoReCa-sektoreilla. Aina pikaruokaravintolasta hotellipäällikkön pestiin.

Tuomas onkin vuosien aikana kerännyt kokemusta ympäri Suomea eri positioissa, mutta myös esimerkiksi Espanjassa ja Thaimaassa. Talvet kuluivat usein Pohjois-Suomessa laskettelukauden alkaessa. Kesät vietettiin eräilyn parissa mm. leirintäalueilla.

”Talvikaudet viihdyin usein tunturimaisemissa erilaisissa hotelli- ja ravintolaesimies pesteissä.  Lapin ympäristössä pääsin tutustumaan erilaisiin hotelleihin ja ravintoloihin, joista keräsin ymmärrystä kokonaisvaltaisesti hankinnoista, asiakaskokemuksesta ja markkinoinnista. Kesät vietin pitkälti Etelä-Suomessa. Tuli koettua kaikkea ravintoloiden perustamisesta leirintäalueiden organisointiin.” Tuomas toteaa.

Lisäarvoksi HoReCa -tiimille Tuomas mainitsee Tepan ja Samun tapaan monipuolisuuden. Monipuolisuus onkin se tekijä, joka HoReCa -tiimistä tekee kyvykkään palvella pientä pubia, kuin myös suurta hotelliketjua.

”Meidän tiimissä on käsittämättömän kova kenttäkokemus eri HoReCa -sektoreilta. Tulevaisuus näyttää erittäin loisteliaalta, kun meidän kaikkien osaaminen kierrätetään yhteen vahvaan nippuun.”, Tuomas kiteyttää.