Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Tyylikäs, tiivis ja turvallinen Duniform – se parempi pakkausratkaisu - Pamark

Tyylikäs, tiivis ja turvallinen Duniform – se parempi pakkausratkaisu

Kun ruokaa myydään ravintolasta suoraan asiakkaiden koteihin, haluaa jokainen ravintoloitsija laadukkaan pakkausratkaisun tuotteilleen. Take away-ratkaisulta halutaan tiettyjä ominaisuuksia: helppoutta, kestävyyttä, monikäyttöisyyttä ja hygieenisyyttä. Kuljetettavan annoksen on tärkeää säilyä kauniina ja maukkaana ravintolan keittiöstä asiakkaan kotikeittiöön. Dunin Duniform-pakkausratkaisukonsepti on jo yli 40 vuoden aikana vastannut elintarvikkeiden pakkaamisen tarpeisiin, edelleen jatkuvasti kehittyen ja laajentuen.

 

Tässä hetkessä, vallitsevan poikkeustilanteen aikana, ravintola-annos myydään usein kotiinkuljetettuna. Asiakas tilaa ja maksaa tuotteet kotisohvalta mobiilisovelluksella tai internetissä. Kuljetustaho toimittaa tilauksen asiakkaan oven taakse, josta asiakas noutaa tilauksen kuljettajan poistuttua. Koska perinteinen asiakaspalvelukontakti asiakkaan ja ravintolan välillä puuttuu, muuttuu aterian pakkaus viestiksi ravintolalta asiakkaalle ja sitä voidaan käyttää asiakaspalvelun mittarina. Paremmalla pakkauksella kunnioitetaan asiakasta ja halutaan viestiä asiakkaan olevan arvokas: asiakkaan ravintolakokemus kotonakin on merkityksellinen. Parempi pakkaus on parempaa asiakaspalvelua.

Helppoa ja huoletonta pakkaamista, hygieenisyydestä tinkimättä

Duniform-konsepti on jo vuosikymmeniä ratkaissut elintarvikkeiden pakkaamisen haasteita. Duniform-konseptiin kuuluu neljä osaa: annosrasia, suljentakalvo, suljentakasetti ja suljentakone. Annosrasioita on runsaasti eri malleja, joista löytyy sopivat kokonaisuudet mihin tahansa keittiöön. Kaikki suljentakoneet, rasiat ja suljentakalvot ovat suunniteltu toimimaan yhdessä. Annosrasia suljetaan hermeettisesti suljentakalvolla. Hermeettinen suljenta tarkoittaa ilmatiivistä suljentaa: pakattu tuote on suojattu ulkopuoliselta ilmalta ja bakteereilta. Suljentakalvon ansiosta rasia on vuotamaton eikä rasia pääse aukeamaan kuljetuksen aikana. Kalvosuljettu annosrasia on siis tiivis ja hygieeninen, täydellinen pakkausratkaisu.

Annosrasioiden valikoimassa on huomioitu erilaisten ruokalajien pakkausmahdollisuus: kuuman, kylmän, kiinteän tai nestemäisen ruuan pakkaaminen on helppoa ja turvallista. Pakattava elintarvike voidaan myös kypsentää tai pakastaa suoraan Cpet- materiaalista valmistetuissa rasioissa. Duniform-konseptin rasiat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi elintarvikemyymälöihin jälleenmyytäväksi toimitettavien tuotteiden tai annosten pakkaamiseen.

Duniform-konseptin käyttöönotto on helppoa, edullista ja nopeaa. Duniform-konseptin käyttöönotto sisältää maksuttoman käyttöönottokoulutuksen, teknisen palvelun ja asiantuntijaopastuksen koko konseptin käyttöiän.

Vastuullista ja viehättävää - Duniform Forum

Duniform-konseptin rasiavalikoimasta löytyy useita ekologisia vaihtoehtoja ympäristöystävälliseen pakkaamiseen. Rasioiden valmistusmateriaaleina on käytetty muun muassa kierrätysmuovia, biomuovia ja kartonkia. Uusien Duniform Forum -rasioiden valmistuksessa on käytetty 85 % vähemmän muovia perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna. Käytännöllisten ja tyylikkäiden rasioiden FSC®-sertifioidussa kartonkipohjassa on innovatiivinen ohut, irrotettava PE-vuoraus, mikä tekee rasian kierrätyksestä helppoa. Kauniiden rasioiden avulla ruoan voi tuoda esille houkuttelevammin, ympäristötietoisuutta korostaen. Siten on helppo tarjota vastuullinen asiakaskokemus.

 

Take away-noutoruoka on yleistynyt suomalaisissa kodeissa viime vuosien aikana entisestään markkinoille saapuneiden kuljetuspalveluiden myötä. Yhä useampi asiakas noutaa ruuan ravintolasta ja kuljettaa sen kotiin, ystävän luo, tai töihin. Mukaan otettavien annosten valikoima laajentuu jatkuvasti, ja mikä tahansa päivän ateria tai välipala on helppoa napata matkaan. Vaikka tässä hetkessä ravintolakokemus koetaan kotioloissa, on take awayn näppäryys ollut osa asiakaskäyttäytymistä jo ennen social distancing-aikaa. Tässä hetkessä opitaan, ettei hyvä ravintolakokemus tapahdu aina ravintolan seinien sisäpuolella, vaan ravintolan hyvä ruoka on nautittavissa missä vain, missä hetkessä tahansa. Ja hyvä ruoka ansaitsee paremman pakkauksen.

 

 

 

Duniform-annosrasiat Pamarkin verkkokaupasta  tutustu valikoimaan täällä.

Koko take away- valikoimaamme pääset tutustumaan täältä.

Lue myös: Ohjeet turvallisen take away -toiminnan järjestämiseen