Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Clinell Universal tutkitusti tehokas COVID-19-virusta vastaan - Pamark

Clinell Universal tutkitusti tehokas COVID-19-virusta vastaan

Clinell Universal desinfiointipyyhkeet ovat tutkitusti tehokkaita koronavirusta vastaan. Desinfiointipyyhkeet tuhoavat COVID-19-viruksen 30 sekunnissa desinfioitavalta pinnalta.  Clinell Universal desinfiointipyyhkeet on testattu EN14476 -standardin mukaisesti Microbac Laboratoriesin toimesta.

Tutustu tutkimustuloksiin: 903-103.Clinell Universal Wipes (CW200), 903-103.Clinell Universal Wipes.

Pintoja desinfioidessa on tärkeää huomioida desinfiointiaineen vaikutusaika. Clinell Universal desinfiointipyyhkeet tuhoavat COVID-19-viruksen 30 sekunnin vaikutusajassa. Clinell Sporicidal pyyhkeet ovat tutkitusti tehokkaita koronavirusta vastaan 60 sekunnin vaikutusajassa. Vaikutusajalla tarkoitetaan aikaa, jolloin desinfioitavan pinnan tulee olla kostea, jotta desinfiointiaine tehoaa. Sekä Clinell Universal desinfiointipyyhkeet että Clinell Sporicidal pyyhkeet on kehitetty pitämään pinnat kosteina koko vaikutusajan. Mikäli pyyhe kuivuu tai likaantuu käytössä, tulee pyyhe vaihtaa uuteen.

Coronavirus-choosing-the-right-wipe

Ei tarvetta esipesulle

Clinell Universal desinfektiopyyhkeet ja Clinell Sporicidal pyyhkeet ovat käyttövalmiita yhden käyttövaiheen puhdistus-/desinfektiopyyhkeitä. Tämä tarkoittaa että ne puhdistavat ja desinfioivat samalla käyttövaiheella. Pintoja ei siis tarvitse erikseen pestä ennen desinfiointia. Tämä vähentää pyyhkeiden käyttövirheiden mahdollisuutta, ja takaa aina oikean, tehokkaan määrän desinfiointiainetta pinnoille.

Lähde: GAMA Healthcare


Tutustu kaikkiin Clinell-tuotteisiimme!