Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Restamax Oyj

Eero Aho
Restamax Oyj
hankintajohtaja


"Kasvuun olemme tarvinneet hyviä kumppaneita, jotka pystyvät vastaamaan palvelutarpeisiimme ja toisaalta myös oma-aloitteisesti tukemaan meitä ehdottamalla ja etsimällä sopivia tuotteita. Pamarkilla on hyvä käsitys ravintolabisneksestä." - Eero Aho

 

Kumppani, joka tukee kasvua ja johon voi aina luottaa

Restamaxin upeat ravintolat ja yökerhot ovat levittäytyneet koko Suomen laajuudelle, pohjoisen hiihtokeskuksista ja sesonkilomakohteista aina suurimpiin kaupunkeihin ja kasvukeskuksiin asti. Tampereella pääkonttoria pitävä pörssiyhtiö valitsee uusien toimipaikkojen sijainnit sen mukaan, missä tavoitetaan suuri määrä kuluttajia.

Hankintajohtaja Eero Aho vastaa ravintolakonsernin ruoka- ja non-food –tuotteiden hankinnoista sekä yhteistyökumppanuuksista. Vastuualueeseen kuuluu tuotteiden kartoittaminen, logistiikka sekä kaikki tuotevalikoimaan liittyvä.

- Kasvuun olemme tarvinneet hyviä kumppaneita, jotka pystyvät vastaamaan palvelutarpeisiimme ja toisaalta myös oma-aloitteisesti tukemaan meitä ehdottamalla ja etsimällä sopivia tuotteita. Pamarkilla on hyvä käsitys ravintolabisneksestä, Eero Aho sanoo.

Yhteinen taival Pamarkin kanssa on alkanut jo yli kymmenen vuotta sitten. Viime vuosina yhteistyötä on lisätty merkittävästi, sillä Restamaxin voimakas kasvu vaatii kumppaneilta aivan erityistä luotettavuutta.

- Tässä mittakaavassa kun toimitaan, meidän on valittava yhteistyökumppaneita, jotka hoitavat oman ruutunsa alusta loppuun asti. Jos jotain tapahtuu, emme jää yksin vaan tiedämme, että he ottavat roolin asian korjaamisessa ja kuntoon saattamisessa.

 

Asioita ei nähdä ongelmina vaan mahdollisuuksina

Tänä päivänä Pamark toimittaa Restamaxille erilaisia arjen käyttötuotteita laajalla valikoimalla, toimistotarvikkeista ja siivousaineista aina monenlaisiin ravintolapuolen tarvikkeisiin asti. Tavarantoimittamisen lisäksi Pamark on ottanut merkittävän aseman myös Restamaxin Private Label –tuotteiden varastoinnissa ja logistiikassa.

- Ruuan pakkaamiseen ja take away –ruuan myyntiin meillä on omia brändättyjä pakkaussarjoja niin ravintolakohtaisesti kuin ravintola.fi-kuluttajasivustollemme. Tuotteet kulkevat nykyään Pamarkin kautta järkevästi ja tehokkaasti. Ravintoloillemme take away -astioiden tilaaminen on helpompaa, kun samalla kulkee myös muitakin tuotteita.

Eero Aho kuvailee Pamarkia hyväksi kumppaniksi, jonka kanssa on ollut helppo asioida, hyvässä yhteisymmärryksessä ja positiivisella ajatusmaailmalla.

- Olen henkilökohtaisesti ollut tyytyväinen siihen, että kun meillä on tullut tarpeita joko uusien tuotteiden osalta tai tarve saada logistista apua tiettyjen tuotteiden varastointiin ja kuljettamiseen, on asioihin suhtauduttu Pamarkilla hyvin myötämielisesti. Koskaan ensimmäinen viesti ei ole ollut ”ei”, vaan aina on lähdetty selvittämään asiaa. Kaikki on saatu vietyä maaliin asti.

 

Mikä tekee Pamarkista parhaan yhteistyökumppanin?

- Kilpailukykyinen hinnoittelu, toimiva logistiikka, toimitusvarmuus ja kaikki ne pikku detaljit, jotka pitää olla isossa mittakaavassa kunnossa, kun tavaraa toimitetaan yli sataan ravintolaan, Restamaxin linjajohtaja Eero Aho summaa.