Näet hinnat ja pääset tilaamaan sisäänkirjautuneena. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, luo uusi yritystili tästä > Rekisteröidy ja tilaa

Pamark: Siivous, Hoiva, Toimisto ja HoReCa. Tilaa kaikki yhdestä paikasta!

PAMARK - YRITYKSESI TUKKULIIKE

PAMARK - YRITYKSESI TUKKULIIKE

Pamark on tukkuliike, jonka valikoima koostuu yli 12 000 tuotteesta. Tehtävämme on käyttää aikaa siihen, mihin sinun ei tarvitse: työpaikan arkea helpottavien tuotteiden etsimiseen ja toimittamiseen.

Pamarkilta tilaat päivittäiset käyttötuotteet toimistolle sekä ammattilaistuotteet HoReCa-, puhtaus- ja terveydenhuoltoalalle ja eläinklinikoille.

Lemmikkien hyvinvointia ajatellen

Lemmikkien hyvinvointia ajatellen

Jokainen lemmikki ansaitsee hyvää hoitoa. Eläinklinikoiden tarpeisiin laadittu kattava valikoimamme takaa vastaanottonne käyttöön laadukkaat ja turvalliset tuotteet. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi muun muassa eläinpotilaan perushoitoon, näytteenottoon, ja hampaidenhuoltoon, kaikki samalla kertaa, kynnyksen yli toimitettuna.

Meiltä saat myös huippusuositut, toipilaan liikettä rajoittamattomat OrtoPetSuits-toipilaspuvut, -suojat ja kaulurit. OrtoPetSuits-uotteiden kehittäjinä ovat eläinlääketieteen ammattilaiset, ja tuotteet on käytössä testattu.

Tutustu valikoimaan!
Turvalliseen työskentelyyn

Turvalliseen työskentelyyn

Tartuntataudeilta suojaudutaan työssä tehokkaasti hygieniasta huolehtimalla sekä oikeanlaisia, tehtävään soveltuvia suojavarusteita käyttämällä.

Kokosimme valikoiman epidemian torjuntaan soveltuvia suojain- ja hygieniatuotteita, jotka ovat tilattavissa verkkokaupastamme heti.

Tutustu valikoimaan tästä.

Asiakkaidemme kokemuksia meistä

Palvelemme joustavasti kaiken kokoisia yrityksiä ja julkishallinnon yksiköitä. Lue tästä mitä mieltä asiakkaamme ovat

Katso kaikki asiakasreferenssimme